Inloopbijeenkomst ontwerpbestemmingsplan

16 mei '22

Op donderdag 2 juni organiseert gemeente Breda een inloopbijeenkomst over de herontwikkeling van het Amphia-terrein Langendijk in Breda. Deze avond is er de mogelijkheid om de plannen voor de nieuwe woonwijk Park Langendijk te bekijken en vragen te stellen. Lees hieronder meer informatie. 

Update 25 mei: Gezien de grote belangstelling vindt de inloopbijeenkomst op een andere locatie plaats, namelijk Gemeenschapshuis De Blaker, Graaf Hendrik III plein 128, 4819 CL Breda.

Aanmelden

De inloopbijeenkomst vindt plaats in de tuinzaal van de huidige Thebe/Aeneas locatie aan de Zaart 35 in Breda. In verband met mogelijke drukte zijn er twee tijdsblokken: van 16.30 tot 18.00 uur en van 18.30 tot 20.00 uur. Je kunt jezelf aanmelden voor een van deze tijdsblokken door een e-mail te sturen naar omgevingsplan@breda.nl onder vermelding van Inloopavond 'Park Langendijk'

Gedurende dit tijdsblok kun je vrij binnenlopen om de plannen te bekijken en vragen te stellen aan BPD | Gebiedsontwikkeling, Thebe en de gemeente. Via onderstaande button is meer informatie over de inloopbijeenkomst te vinden.

Meer informatie
Wanneer start de verkoop? Planning
Wat speelt er? Nieuwsoverzicht