Park Langendijk, centraal en goed bereikbaar

In Park Langendijk woon je op een prachtige groene locatie in Breda Zuid, in de populaire wijk Boeimeer. Het nieuwbouwplan verrijst op het terrein van de voormalige ziekenhuislocatie van Amphia aan de Langendijk. Een goed bereikbare locatie tussen de Langendijk en Diaconessenweg op fietsafstand van het stadscentrum en met het Zaartpark naast de deur.

Lopend of met de fiets

Te voet ben je vanuit Park Langendijk binnen 30 minuten in de historische binnenstad van Breda. Met de fiets ben je zelfs in 10 minuten op de Grote Markt. Óf in het Ginneken, de meest bourgondische spot van Breda! Ook ben je binnen 5 minuten wandelen in de natuur: steek de Diaconessenweg over en je bent er.

Openbaar vervoer

Een van de voordelen van een voormalige ziekenhuislocatie, is de goede bereikbaarheid, ook met het openbaar vervoer. De bushalte aan de Langendijk (halte Amphia Zkh. Langendijk) ligt op 1 minuutje lopen. Hier stap je op buslijn 4, richting Princenhage of Haagse Beemden, die je in 12 à 13 minuten naar Breda Centraal Station brengt. Vanaf hier kun je met de trein alle kanten op. Met de fiets ben je in een kwartiertje op het NS-station.

Met de auto

Via de Graaf Engelbertlaan (zuidelijke rondweg) is er vanuit Park Langendijk een prima ontsluiting naar de snelweg. Met zo’n 5 minuten rijd je de A16/A58 op richting Roosendaal, Rotterdam en Utrecht. Met 20 minuten rijden ben je in Roosendaal en in een half uur bereik je Dordrecht.

Lees het laatste nieuws Naar de nieuwsberichten
Wat is er allemaal te doen? Voorzieningen Park Langendijk