Nieuwbouw in Breda

In Park Langendijk woon je in een nieuwbouwhuis op een prachtige groene locatie in Breda. De nieuwe woonwijk verrijst tussen de bruisende binnenstad, het Ginneken en het groene Zaartpark. Nieuwbouw op een bijzondere plek mét historie, in de populaire wijk Boeimeer, vlak bij de Graaf Engelbertlaan. Goed bereikbaar dus én op fietsafstand van het centrum. Hier is het geweldig wonen!

image alt

Stadse woonwijk op historische locatie

Nieuwbouw in Breda, op loopafstand van het Zaartpark en bovendien slechts 10 minuten fietsen van de Grote Markt. Iets voor jou? Park Langendijk is een groene, stadse woonwijk met circa 290 nieuwbouwwoningen op de plek waar voorheen Amphia ziekenhuis Langendijk stond. Een locatie met veel historie en verhalen. 

image alt

Wonen in Breda

In Breda is het leven goed! Het is een gastvrije stad, met eeuwenoude monumenten, water en groen. En bovendien een zeer gevarieerd winkelaanbod, vele restaurants en terrassen, een bruisend cultuuraanbod én landelijk bekende evenementen zoals het Jazz Festival, BredaPhoto en Graphic Matters. Breda is een heerlijke stad om te wonen! Op verschillende locaties wordt Breda uitgebreid met nieuwe woningen. De nieuwbouw van Park Langendijk ligt op slechts 10 minuten fietsen van de Grote Markt en met 5 minuten autorijden ben je op de A16/A58.

Het laatste nieuws lezen? Nieuwsberichten
Wanneer in verkoop? Planning Park Langendijk