Een tipje van de sluier: conceptbeelden Zusterhof

9 juli '24

Zusterhof komt nu echt tot leven! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan de definitieve impressies maar we geven je nu alvast een voorproefje door enkele conceptbeelden te laten zien die op dit moment verder worden uitgewerkt. De impressies zijn nog niet af, maar geven al een goed beeld van hoe mooi de woningen in Zusterhof gaan worden. Nieuwsgierig geworden?

Let op: het zijn nog conceptbeelden. Er kunnen hier en daar nog dingen wijzigen.

'Artist impressions'

Wanneer je een nieuwbouwwoning koopt, is dat toch net even iets anders dan een bestaande woning. Je koopt namelijk een huis dat nog niet gebouwd is. Je kunt geen bezoekje brengen aan de woning om de sfeer te proeven en daarom maken wij levensechte beelden voor je. Zodat je een goed beeld krijgt van hoe jouw nieuwe woning er uit komt te zien. Die beelden noemen we 'artist impressions'. 

We maken zowel van de buitenkant als van de binnenkant impressies. Van de buitenkant kunnen we al de eerste conceptbeelden delen. Ondertussen wordt er hard gewerkt aan de interieurimpressies.

image alt

Wat kun je verwachten de komende periode?

De voorbereidingen van Zusterhof zijn in volle gang en de volgende stap die we hopelijk al snel met je delen zijn de definitieve exterieur- én interieurimpressies. Daarna volgen de bouwnummers met kenmerken, plattegronden en gevelbeelden, en volgt informatie over de afwerking van de woningen.

Zodra we meer informatie hebben vind je alles op deze website en bij het woningaanbod. Ben je aangemeld voor de nieuwsbrief en heb je je ingeschreven voor deze projectfase (Zusterhof)? Dan ontvang je automatisch bericht in je mailbox! Zo niet? Meld je dan snel aan en mis niets.

Bekijk woningaanbod
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Park Langendijk? Bekijk woningaanbod