Maak kennis met Zusterhof!

25 maart '24

Na jarenlang hard werken achter de schermen zijn we eindelijk zo ver dat we met de eerste fase woningen in Park Langendijk naar buiten kunnen. Maak kennis met Zusterhof!

Geen doorsnee woonwijk

Wonen in Park Langendijk is wonen op een locatie met veel historie en verhalen. Park Langendijk wordt geen doorsnee nieuwbouwwijk. In de wijk komen hoek- en rijwoningen, 2 onder 1 kapwoningen, maar ook appartementen - zowel koop als (sociale) huur. Ook komen er 145 plaatsen, gerealiseerd door Thebe Aeneas, voor o.a. psychogeriatrie, somatiek, hospicezorg en mensen met dementie. Een mix van verschillende type mensen zal hier dus een nieuw thuis krijgen. En dat maakt deze wijk bijzonder. 

In Park Langendijk realiseren we in totaal circa 290 woningen en appartementen. Deze worden ontwikkeld en verkocht in verschillende deelfases. Zusterhof is de eerste fase, waarna er nog vele volgen. 

image alt

Zusterhof: 16 koopwoningen

Zusterhof bestaat uit 16 koopwoningen:

  • 14 hoek- en rijwoningen
  • 2 twee-onder-één kapwoningen

De woningen in Zusterhof hebben twee architectuurstijlen. De woningen met platte daken sluiten aan op de stijl van het oude Diaconessenhuis en de woningen met zadeldak sluiten aan op de architectuurstijl van de woningen in de naastgelegen wijk. De woningen hebben een woonoppervlakte tussen de 132 en 202 m2. Bij het woningaanbod vind je meer informatie over de woningtypes, zoals de verschillende kenmerken per woningtype. Bekijk ook de kavelkaart onderaan de pagina. Hierop zie je de ligging van de verschillende woningtypes.

Bekijk woningaanbod

Schetsen, prijsindicaties en concept plattegronden

Op dit moment is bekend wat (ongeveer) de prijzen worden per woningtype. Zo kun je alvast zien of er een woningtype tussen zit dat bij jouw budget past. Er wordt ondertussen hard gewerkt aan de uitwerking van de definitieve prijzen per bouwnummer.

De schetsen van de woningen geven je alvast een beeld bij hoe de woningen er ongeveer uit komen te zien. Bij het woningaanbod hebben we ook concept plattegronden per woningtype geplaatst. We vinden het belangrijk om zo vroeg mogelijk informatie te geven bij de oriëntatie op een nieuwe woning en daarom wachten we niet met communiceren op de definitieve plattegronden. Het zijn nog conceptversies, dus er kunnen hier en daar nog wijzigingen voorkomen in de plattegronden.

Interesse? Meld je snel aan

We verwachten na de zomer van 2024 te starten met de verkoop van deze eerste fase. Heb je interesse in een woningtype en wil je op de hoogte gehouden worden? Ga dan naar het betreffende woningtype op de pagina woningen, klik op de button 'aanmelden voor projectfase' en laat je gegevens achter. Je ontvangt dan een update zodra er meer informatie bekend is, zoals de bouwnummerspecificaties en definitieve plattegronden en prijzen. Ook hoor je wanneer de verkoop start. 

Je aanmelddatum wordt geregistreerd, en kan straks een belangrijke rol spelen bij de toewijzing.

Meer over de toewijzingsprocedure
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Park Langendijk? Bekijk woningaanbod