Transparante toewijzingsprocedure

15 april '24

Heb je een woning op het oog in Zusterhof? Dan ben je vast benieuwd hoe de toewijzing van de woningen verloopt en welke stappen je moet doorlopen om in aanmerking te komen. Hierover hebben we een video gemaakt. 

Hoe werkt de toewijzing?

In bovenstaande video is de toewijzingsprocedure uitgelegd. Is deze nog niet helemaal duidelijk? Lees hieronder nog eens stap voor stap hoe het precies in zijn werk gaat. We verwachten na de zomer van 2024 in verkoop te gaan.

Bij de verkoop proberen wij zoveel mogelijk mensen de woning van hun hoogste voorkeur toe te wijzen. Bij het toewijzingsproces volgen wij stapsgewijs een aantal opeenvolgende criteria. Dit gaat als volgt:

Optimale bezetting

Een optimale bezetting van alle bouwnummers is belangrijk voor ons. Dat betekent dat het bouwnummer aan jou wordt toegewezen als jij de enige bent met een voorkeur voor een bepaald bouwnummer, ook wanneer dit niet je eerste voorkeur is. Zo kunnen we zoveel mogelijk mensen een woning toewijzen. Er vormt één uitzondering: we proberen kandidaten mét een financiële check altijd een woning toe te wijzen op basis van de bovenstaande criteria, beginnend bij de eerste voorkeur.

Meer over een woning kopen
Wat speelt er? Het laatste nieuws
Wonen in Park Langendijk? Bekijk woningaanbod