Uitnodiging derde omwonendenavond

10 maart '20

De derde omwonendenavond voor Park Langendijk was gepland voor 19 maart, de eerste uitnodigingen daarvoor zijn inmiddels zowel digitaal als huis-aan-huis verspreid. Helaas moeten we vanwege de aangepaste richtlijnen vanuit het RIVM om verspreiding van het Coronavirus zoveel mogelijk te beperken de bijeenkomst op 19 maart annuleren. 

In plaats van een fysieke bijeenkomst kijken we nu naar andere mogelijkheden om je te informeren. Een digitale presentatie zou een mogelijkheid kunnen zijn. Het resultaat van de eerdere bijeenkomsten (het voorlopig stedenbouwkundig plan en een beeldkwaliteitsplan) willen we je namelijk erg graag laten zien.

Aanmelden tot uiterlijk 18 maart

Wanneer de digitale stukken gereed zijn, is op dit moment nog niet helemaal duidelijk. Wil jij op de hoogte blijven van de informatie die op de derde omwonendenavond getoond zou worden? Meld je dan uiterlijk 18 maart bij ons aan. We houden je dan van de voortgang rondom de presentatie op de hoogte en informeren jou zodra de presentatie beschikbaar is en we duidelijkheid hebben over de voortgang van het traject.

Aanmelden
  Contact
  Bekijk meer nieuws