Uitnodiging webinar

3 november '20

Het afgelopen jaar hebben we op verschillende momenten met de bewoners van Boeimeer gezeten omtrent de ontwikkeling van de nieuwe wijk Park Langendijk. Dat heeft geresulteerd in een voorlopig stedenbouwkundig plan dat wij op 23 april in een webinar aan belangstellenden hebben gepresenteerd. We nodigen jou graag uit voor een nieuwe webinar op dinsdag 10 november.

Integrale planontwikkeling Thebe en BPD

Stichting Thebe is eigenaar van woonzorgcentrum Aeneas, gelegen naast het plan Park Langendijk. Thebe heeft aangegeven nieuwbouw te willen realiseren ter vervanging van het huidige Aeneas en wil de visie en het doel van dit nieuwbouwplan graag aan de bewoners van Boeimeer en andere belangstellenden toelichten. Samen met BPD heeft Thebe gekeken naar de integrale planontwikkeling. We nemen jou hier graag in mee, daarom organiseren we op dinsdag 10 november 2020 om 19.00 uur opnieuw een webinar.

Aanmelden

Wil jij graag de webinar bijwonen? Stuur dan uiterlijk maandag 9 november een e-mail naar [email protected]. Op dinsdag 10 november ontvang je vervolgens een link naar de sessie.

  Contact
  Bekijk meer nieuws