Bestemmingsplan Park Langendijk onherroepelijk!

22 december '23

Een fantastische mijlpaal voor Park Langendijk, het bestemmingsplan is onherroepelijk! Dat betekent dat de realisatie van deze groene, stadse woonwijk in Breda een stap dichterbij is en dat we nu echt verder kunnen met het ontwikkelen van de woningen en appartementen in het plan. Werk aan de winkel dus!

Gefaseerde verkoop

In Park Langendijk realiseren we in totaal circa 290 woningen en appartementen. De woningen worden ontwikkeld en verkocht in verschillende deelfases. Zoals op de vogelvlucht, onderaan het nieuwsbericht, te zien is wordt Park Langendijk een woonwijk met veel aandacht voor groen. Op dit moment wordt er door de architect en het projectteam hard gewerkt aan de verdere uitwerking. Ook moeten er afspraken worden gemaakt met de aannemers van de verschillende deelplannen.

In het voorjaar van 2024 verwachten we de eerste informatie over de woningtypes te delen. Naar verwachting start de verkoop van de eerste fase na de zomer van 2024. Nog even geduld dus! Wil jij graag in Park Langendijk wonen? Meld je dan (als je dat nog niet gedaan hebt) aan voor de nieuwsbrief. We houden je dan op de hoogte van het laatste nieuws en ook ontvang je als eerste bericht zodra het woningaanbod online staat.

Vogelvlucht Park Langendijk
Nieuwbouwcomplex Thebe Het eerste ontwerp
Voortgang ontmanteling Het einde is in zicht