Vandalen houden huis in Park Langendijk

27 juli '23

Vandalisme zorgt voor toenemende problemen in de samenleving. Enige tijd geleden ontvingen we van een oplettende omwonende de melding dat hij vermoedde dat er ’s nachts op het terrein was ingebroken. Op het eerste oog ontdekten we hiervan geen bewijzen. Inmiddels hebben we geconstateerd dat er wel degelijk sprake is van vernieling en diefstal; de schade is helaas aanzienlijk. Daarvan wordt bij de politie aangifte gedaan.

Veiligheid

Veiligheid op de bouwplaats staat voor BPD | Bouwfonds Gebiedsontwikkeling voorop. De schade wordt daarom zo snel mogelijk hersteld. Bovendien onderzoeken we de mogelijkheden van extra beveiliging op het terrein. Het is helaas noodzakelijk.

Vandalisme Park Langendijk
Vandalisme Park Langendijk
Vandalisme Park Langendijk
image alt

Help jij mee?

Vernieling/vandalisme is een misdrijf en daarmee strafbaar. Zie jij vernieling of vandalisme op of rondom het bouwterrein? Maak daarvan dan (anoniem) melding bij de politie. Dat kan zowel telefonisch als online. Dankzij jouw melding is de politie extra alert en kunnen ze (omgeving van) de locatie beter in de gaten houden. Van overlast rondom het terrein kan ook bij de gemeente melding worden gemaakt.

Laat het ons weten

Heb je iets gehoord of opgemerkt? Laat het ons weten via [email protected]. We zorgen dan voor extra controle op en rondom het bouwterrein.

  Update planning
  Het laatste nieuws