Omwonendenavond werd webinar

20 mei '20

Op 19 maart zou de derde omwonendenavond plaatsvinden voor nieuwbouwplan Park Langendijk. Vanwege de coronaproblematiek werd de avond helaas geannuleerd. Om de betrokkenen toch te informeren en het proces op gang te houden, zochten we naar een alternatief. Dat werd een digitale bijeenkomst; een webinar, welke op 23 april heeft plaatsgevonden.

image alt

Doel van de bijeenkomst

Op basis van eerder opgehaalde informatie is een Voorlopig Stedenbouwkundig Plan en een aanzet voor het Beeldkwaliteitsplan gemaakt. Tijdens de webinar is dat vertoond en hebben de deelnemers een toelichting op het plan ontvangen van de architect. Van tevoren gestelde vragen zijn tijdens de livesessie beantwoord, ook was er mogelijkheid om via chat vragen te stellen. Deze vragen hebben we persoonlijk beantwoord. Wanneer de vraag anoniem werd gesteld, konden we helaas geen antwoord geven. Heb jij een vraag gesteld, maar (nog) geen antwoord ontvangen? We hebben alle vragen gebundeld: onderstaand kun je ze per onderwerp terugvinden, met de bijbehorende antwoorden.

Hoe nu verder?

De komende maanden wordt het Voorlopig Stedenbouwkundig Plan verder uitgewerkt, zodat we later in eind 2020 kunnen starten met de bestemmingsplanprocedure. In het derde kwartaal van 2020 organiseren we nog een omwonendenbijeenkomst (in welke vorm is nu nog niet bekend) om deze procedure toe te lichten. Heb je je voor een van de eerdere avonden aangemeld, dan ontvang je hiervan automatisch bericht.

Lees het uitgebreide verslag

We hebben een verslag van de webinar gemaakt die je hieronder kunt downloaden. 

Verslag downloaden

Veel gestelde vragen

We hebben een aantal vragen voor je gebundeld. Hieronder kun je de antwoorden per onderwerp terugvinden. 

  Contact
  Bekijk meer nieuws